LeoVegas Casino Recension

LeoVegas Casino Recension


Recenserad av Emma Olsson

LeoVegas

100 free spins UTAN OMSÄTTNING

Uttag samma dag

Casino med Swish

3000+ spel

18+ år -Spela Ansvarsfullt, spelpaus.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 1 september 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Cash Free Spins är giltiga i 60 dagar. Cash Free Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs regler och villkor här Stödlinjen.se

Leo Vegas är ett välkänt och stabilt nätcasino som strävar efter största möjliga användarvänlighet och underhållningsvärde. Detta nätcasino etablerades under 2012 och drivs idag från Malta under svensk spellicens. Casinot erbjuder 2 000+ olika spel och tillhandahåller dessutom ett av Sveriges största utbud av casinospel för mobilen, vilket gör det ännu enklare att spela ditt favoritspel.

Spela hos LeoVegas

100 free spins UTAN OMSÄTTNING

18+ år -Spela Ansvarsfullt, spelpaus.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 1 september 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Cash Free Spins är giltiga i 60 dagar. Cash Free Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs regler och villkor här Stödlinjen.se

Om LeoVegas

Det första som slår en vid ett besök hos Leo Vegas är att detta är ett nätcasino med attityd! Och det kanske inte är så konstigt att LeoVegas har den känslan när man besöker deras stora online casino i mobil, dator eller surfplatta. Casinot har nämligen flera år i rad tilldelats priser och nomineringar för att vara bästa casino.

”Sveriges bästa mobilcasino och casino online”

LeoVegas är ett nätets äldsta casino online. Sedan lanseringen 2012 har LeoVegas casino haft en hög status bland andra online casinon som finns på den svenska spelmarknaden. Det man lyckats med mest med som nätcasino casino är att man redan tidigt sett till att man erbjuder sina spelare nya exklusiva spel, som bara går att hitta hos Leo Vegas Casino. Dessutom har man under årens lopp utvecklat både det unika jackpottspelett LeoJackpot som alltid har 55 miljoner i casino-vinst-pott, samt en riktigt bra Leo Vegas app.

Leo Vegas ägare

Leo Vegas ägare Leo Vegas Limited har alltid strävat efter att bli Sveriges bästa mobilcasino och casino online. Som du kommer förstå efter att ha läst denna recension har Leo Vegas Casino tillräckligt med högklassigt innehåll för att bära upp sina anspråk. Sidan i sig är väldesignad och snygg, och framför allt går det enkelt att navigera sig fram bland alla casinospel, speciellt för den som spelar i mobilen.

Klassiska bordsspel, nya slots och spelautomater finns under samma tak som ett snygg live casino. Med Leo Vegas Sport med möjlighet för att också spela odds på nätet har vi här en riktig bjässe inom spel på nätet.

LeoVegas Casino bonus

Vi online-spelare har verkligen ett överflöd av nätcasinon att välja mellan, på gott och ont. Det jobbiga är att helt enkelt välja ett eller flera casinon att spela på.

Det positiva är att alla de stora aktörerna kämpar stenhårt om kunderna, vilket ofta medför generösa casino bonusar. Leo Vegas är helt och hållet med på banan i detta avseende. För alla nya spelare som registrerar ett spelkonto hos casinot får alla en bonus vid första insättning.

En extra bonus är att du kan välja i vilken avdelning inne hos casinot som du vill hämta ut din välkomstbonus i.

  • Bonus hos Leo Vegas casino:
    100 free spins utan omsättning
    18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt
    Erbjudandet gäller nya spelare från 1 september 2020 och framåt.
    Min. insättning 100 kr. Cash Free Spins är giltiga i 60 dagar.
    Cash Free Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar.
    Läs fullständiga regler och villkor på deras sida.
  • Bonus hos Leo Vegas live casino:
    100 kr extra att spela för
    18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 8 februari 2021 och framåt.
    Min. insättning 100 kr. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.
    Läs fullständiga regler och villkor på deras sida.
  • Bonus hos Leo Vegas sport:
    Gratisspel på 100 kr
    18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt
    Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt.
    Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav.
    Läs fullständiga regler och villkor på deras sida.

LeoVegas bonus – casino

För dig som söker dig till casino freespins har hittat ett rätt så bra alternativ för att kunna få så många free spins som möjligt i samband med fösta insättning. Här får du mot minsta insättning hela 100 omsättningsfria free spins.

Leovegas bonus – live casino

För den som hellre påbörjar sin spelupplevelse hos LeoVegas live casino är det också ett alternativ. Denna bonus omfattar 100 kr extra att använda för spel hos de riktiga dealers som tar hand om alla live- bordspel.

Leo Vegas Sport bonus

Sportbonusen hos LeoVegas handlar om spelpengar. I samband med första insättning och vid val av oddsbonus får du 100 kr att lägga på ett gratisspel.

Dina bonuspengar går att spela med i hela LeoVegas sportbook.

Omsättningskrav

Det tillkommer inget omsättningskrav för free spins i LeoVegas online casino. Väljer man däremot bonusen för live casino krävs att man omsätter sin egen insättning 1x innan vinster blir uttagbara. För bonus hos Leo Vegas sport ska du spela igenom bonusen 1x.

18+ år -Spela Ansvarsfullt, spelpaus.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 1 september 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Cash Free Spins är giltiga i 60 dagar. Cash Free Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs regler och villkor här.

Spelutbud
Bonus
Support
Smidiga utbetalningar
🏠Hemsida www.leovegas.com
📆Lanseringsår 2012-01-01
🎲Antal spel 2 000+
🎮Spelleverantörer 1x2gaming,Betsoft,Big Time Gaming,Blueprint,ELK Studios,Evolution Gaming,iSoftBet,Microgaming,NetEnt,Novomatic,Play'n GO,Playtech,Push Gaming,Quickspin,Rabcat,Thunderkick,Yggdrasil,Red Tiger Gaming,Playson,IronDog,NoLimit City,Pragmatic Play,Barcrest,Lightning Box Games,NextGen,Genii,WMS,Just for the Win,Cryptologic,Relax Gaming,STHLMGAMING,
🎰Live casino Ja
📱Mobil-casino Ja
💵Minsta insättning 100
💰Högsta utbetalning 200 000 kr per månad
💳Betalningsmetoder Visa, Swish, Trustly, BankID, Apple Pay,
Utbetalningar inom 0 min- 5 dagar
💲Omsättningskrav bonus 1x
Omsättningskrav freespins 0x
📞Kundtjänst Chatt, Telefon
📧Mejladress [email protected]
Spellicenser Malta (MGA),United Kingdom (UKGC),Sweden (Spelinspektionen),

LeoVegas slots & utbud

Oavsett om du söker efter spelautomater och video slots, föredrar live casino och allt som finns att testa på där, eller om du helst av allt satsar på odds så har LeoVegas garanterat något för alla!

Detta är ett ganska nystartat nätcasino, men trots att det är ungt kan det erbjuda ett stort utbud av olika casinospel. Inte minst är Leo Vegas störst i Sverige på spel i mobilen. Har du en smartphone kommer du åt mängder av sköna spelautomater direkt i telefonen.

Spelar du hos Leo Vegas så finns det totalt 2 000+ spel att välja och vraka mellan, och vi är helt övertygade om att det bara kommer att bli fler och fler med tiden. I utbudet hittar du några av de senare årens absolut mest populära spel, som Mega Fortune, Gonzo’s Quest och ovan nämnda Starburst.

I april 2016 lanserade Leo Vegas en sprillans ny sektion för odds och sportsbetting. Här kan man spela på alla tänkbara sporter och evenemang i en snygg, snabb och trevlig spelmiljö. Här finns även möjlighet att spela på liveodds.

Även för den som gärna spenderar tid inne bland bordsspelen på live casino har en hel del att välja på. Både Evoution Gaming och Extreme Live Gaming står för spelutbudet. Detta innebär med andra ord högkvalitativa spel oavsett speltitel.

LeoJackot

Den mest spännande nyheten hos LeoVegas är deras exklusiva jackpotspel, LeoJackpot. Konceptet för deras jackpot är något alldeles unikt och går endast att spelas hos LeoVegas. Spelkonceptet går ut på att i potten ligger 55 miljoner och jackpotten går att vinna på LeoVegas 50 mest spelade och populära slots genom tiderna!

Programvara

Leo Vegas Casino har ett brett utbud av olika spel från flera marknadsledande mjukvaruleverantörer. En stor del av spelen levereras av svenska NetEnt. Den som har erfarenhet av moderna spelautomater är säkerligen redan på det klara med att Netent står för absolut toppkvalitet när det gäller allt från grafik och ljud till design och vinstmöjligheter.

Ytterligare en trevlig aspekt är att du kan spela alla spel direkt i din webbläsare, vilket innebär att du inte behöver lägga tid på nedladdningar av programvara för att kunna spela.

LeoVegas mobil app

LeoVegas är ett renodlat nätcasino och deras mobil-casino är inget undantag där de satsar fullt ut på spelautomater och klassiska bordsspel som blackjack och roulette.

Med LeoVegas appen som är tillgänglig på både Android och iOS (iPhone & iPad) får du en skräddarsydd casino upplevelse rakt i din mobil. Här kan du enkelt klicka dig fram till den typ av spel du gillar, vare sig det är klassiska automater, moderna videoautomater, ovan nämnda bordsspel eller något annat.

Därutöver erbjuder mobil appen en smidig översikt över alla de mest populära spelen, så att man snabbt ser vad som är hett för tillfället bland alla LeoVegas slots.

LeoVegas kundtjänst

Vi som har erfarenhet av att spela på nätet vet att inget nätcasino är komplett utan en kompetent och proffsig support som kan hjälpa till vid problem eller frågor. Du väljer själv om du vill kontakta Leo Vegas via live-chat telefon eller e-mail.

LeoVegas kundtjänst och support har öppet dygnet runt, alla dagar i veckan – ett stort plus i kanten för detta. Givetvis finns kundservice på svenska!

Insättning & uttag

Att det ska vara säkert och tryggt att spela på casino online är helt självklart. Lika självklart är det att det ska vara enkelt och smidigt. Leo Vegas har som uttalat mål att tillhöra de allra smidigaste och säkraste nätcasinona på marknaden, vilket återspeglas i utbudet av olika insättnings- och uttagsalternativ.

Alla uttag och insättningar hos Leo Vegas är avgiftsfria att genomföra.

Alla insättning och uttag hanteras tryggt och säker. Detta eftersom att du alltid ska använda dig ditt BankID för att verifiera din transaktion. Oavsett om det handlar om att sätta in pengar på spelkontot eller plocka ut eventuella vinster.

Detta fenomen kallas casino BankID – där du alltså på tryggast vis kan spela med insättningar och begära uttag, som bara du kan godkänna och ingen annan.

Leo Vegas betalningsmetoder

Under de senaste åren har man lagt till flera moderna och snabba betalningsmetoder, som spelare enkelt kan hantera direkt från sin mobil. Numera är LeoVegas både ett casino med Swish, ett casino med Apple Pay och erbjuder givetvis casino Trustly betalningsmetoder för insättningar och uttag.

Välj mellan följande metoder hos LeoVegas:

  • Banköverföring
  • Trustly
  • Swish
  • Apple Pay
  • Kortbetalning (Visa & MasterCard)

LeoVegas uttag och uttagstider

Med betalningsmetoderna kan det dröja upp till 5 arbetsdagar innan man har pengarna på sitt konto. Detta kan bero på din banks hanteringstid. LeoVegas själva hanterar utbetalningar i rask takt.

Du behöver sällan vänta längre än max ett par minuter innan du får ditt LeoVegas uttag utbetalat. Detta förutsätter att du väljer någon av de snabbare alternativen så som Trustly, Swish eller Apple Pay.

LeoVegas reklam med Dolph Lundgren

I samband med LeoVegas nya inloggningsmetod med bankidentifikation släppte även LeoVegas en ny reklamfilm med spelbolagets nya varumärkesambassadör Dolph Lundgren.

Sammanfattning

Leo Vegas är ett av Sveriges största casino online och mobilcasino. Casinot är verkligen ett spännande nätcasino med stort fokus på bredd i själva spelsortimentet och på dig som spelare. LeoVegas blir därför ett perfekt val för den varierade spelaren som skiftar mellan casino och betting.

Även för den som håller sig till en specifik spelkategori kommer nog att gille LeoVegas, eftersom spelutbudet på LeoVegas är både stort och noga utvalt. Titt som tätt kommer både exklusiva LeoVegas slots som går att spela för alla registrerade medlemmar och vill du testa på nya sätt att spela casino på nätet, är man rätt så innovatia där senaste tillskottet är LeoVegas jackpott.

Något som är extra utmärkande är LeoVegas app. Den är riktig bra och det finns faktisk få andra casinon online som erbjuder casino med app som lyckats skapa en så väl genomtänkt app som Leo Vegas. Oslagbara utbud av spel för mobilen är inte det vanligaste.

Vi har inte mycket att anmärka på, utan rekommenderar starkt ett besök inne hos LeoVegas!

Omdöme av LeoVegas

Personligen tycker jag inte att det är ett dugg svårt att förstå varför LeoVegas är så populärt samt har fått så många utmärkelser. Det är verkligen ett online casino som har det mesta man kan förvänta sig av ett casino. Jag tycker alltid att spelsajter som erbjuder både casino och odds är lite bättre, eftersom det innebär att jag inte behöver växla mellan två olika sajter beroende på om jag vill betta eller snurra på slots.

Jag gillar också att LeoVegas har en app, något inte så många online casinon har idag. Det var väldigt enkelt att spela ifrån appen.

 

Fördelar:

  • Har en mycket välutvecklad casinoapp
  • Erbjuder spel både på casino och odds
  • Erbjuder helt omsättningsfria cash spinns till nya spelare

Nackdelar:

  • Begränsat utbud av betalningsmöjligheter

Vanliga frågor och svar om LeoVegas

Finns det en LeoVegas välkomstbonus?

Ja det gör det, det finns till och med tre stycken välkomstbonusar. Men du kan såklart endast välja en av dem. Välj om du vill ha 100 free spins, 100 kronor extra till casinot eller 100 kronor extra att betta för. Alla tre bonusarna kommer utan omsättningskrav.

Finns det jackpottspel hos LeoVegas?

Absolut, faktum är att deras stora utbud av jackpottspel faktiskt är en av sakerna LeoVegas är kända för. Inte nog med att de har flera olika progressiva och dagliga jackpott, de har sedan december 2020 till och med en egen jackpott som heter LeoJackpot. LeoJackpott finns i fyra olika nivåer och är kopplad till många av de mest populära spelen finns hos LeoVegas.

Har LeoVegas ett mobilcasino?

Självklart, de har till och med blivit utsedda till bästa mobila operatören inom casinobranschen flera år. De har satsat mycket på sitt mobilcasino som är väldigt välutvecklat. Du kan spela direkt i en webbläsare eller ladda ner deras app för att spela i mobilen.

Hur gör jag insättningar hos LeoVegas?

Du kan göra insättningar antingen med ditt VISA-kort eller Mastercard, med Trustly eller med Swish. Alla insättningar är kostnadsfri och sker omedelbart, och transaktionerna sker från ditt bankkonto direkt till ditt spelkonto.

 

 

Vem är Leo?

Leo är LeoVegas maskot, en varelse med lejonhuvud men människokropp. Leo har blivit en stor del av LeoVegas och är också en del av deras marknadsföring.