Sekretesspolicy

Sekretesspolicy

Casinotopplistan (”Webbplatsen”) värderar vi er privathet lika mycket som ni, därför har vi skapat detta Sekretessavtal för att ni skall kunna känna er trygga och säkra.  Detta sekretessavtal (”Sekretessavtalet”) tillsammans med de Allmänna Användarvillkoren för webbplatsen, anger grunden för vilka personuppgifter vi samlar in från dig, eller som ni tillhandahåller oss, som kommer bli behandlade av oss. Vänligen läs de följande noggrant för att förstå våra synpunkter och rutiner gällande din personliga data och hur vi kommer att behandla det. Genom att besöka vår webbplats accepterar och samtycker ni till de metoder som beskrivs i detta sekretessavtal.

1. DATASKYDD

a. Personuppgifter, eller personlig information, betyder all information om en person som kan leda till personens identitet (”Personuppgifter”). Det inkluderar inte data där identiteten har tagits bort (anonym data).

b. Du kan kontakta registeransvarig för eventuella frågor i samband med hur vi använder dina Personuppgifter som anges här.

2.VILKEN OCH HUR PERSONLIG INFORMATION HÄMTAS

Vi kommer att hämta och behandla data om er beroende på vilken/vilka utav följande kategorier ni hör till:

a. Navigerar på webbplatsens sidor
När det gäller vart och ett av dina besök på vår webbplats, oavsett om ni har ett Användarkonto (enligt definitionen nedanför) eller inte, kan vi automatiskt samla följande information:

  • Teknisk information, inklusive IP-adressen (Internet Protocol) som används för att ansluta datorn till Internet, din inloggningsinformation, typ av webbläsare och version, tidzoninställningar, ”Plug-ins” för din webbläsare samt versioner, din internetleverantör (ISP), din enhet, din plats, ditt operativsystem samt plattform och andra identifierare på nätet. Medan denna information inte är personlig behandlar vi den med samma säkerhetsnivå och vi ger den det skydd vi har råd med till dina Personuppgifter. Den används endast för interna analyser av användartrender, så att vi bäst kan optimera webbplatsen för att kunna erbjuda en överlägsen upplevelse på nätet.
  • Om ni använder vår webbplats på din mobilenhet kan vi samla in din information från mobiloperatören och det unika ID-numret för enheten.
  • Information om ditt besök på webbplatsen, inklusive det fullständiga Uniform Resource Locators (URL) och sidans interaktionsinformation.
  • Information som tagits emot från ”cookies”.
  • Webbplatsen använder också vissa analyseringsverktyg som gör att webbplatsen kan samla in data från plattformar för analys. Webbplatsen använder både sina egna analysverktyg och leverantörer av tredje part. Information som samlas in via dataanalys innehåller information om operativsystemet (OS) som används på din enhet, Internet Protokoll (IP-adress) (som kan användas för att erhålla din geografiska placering), åtkomsttider, typ av webbläsare och språk samt webbplatsen ni besökte före våra webbplatser. Vänligen se paragraf 6 (Cookies) i detta sekretessavtal för mer information om leverantörerna vi använder vid analyser.

b. Valet att ta emot våra nyhetsbrev eller någon kampanj.
När ni väljer att gå med i vårt/våra nyhetsbrev eller någon kampanj, registrerar vi även ditt namn och din e-postadress och vi kommer att kontakta er via e-post. Du kan välja bort att få nyhetsbrev och reklammeddelanden från Webbplatsen genom att följa anvisningarna i dessa e-postmeddelanden. Om ni väljer att inte mottaga dessa nyhetsbrev och reklammeddelanden kan vi fortfarande skicka er e-postmeddelanden med icke-marknadsföring, till exempel e-postmeddelanden om ditt Konto.

Våra nyhetsbrev innehåller erbjudanden som Casinotopplistan.com sänder ut på våra partners vägnar listade på sidan. Ni kan när som helst avbryta e-posterbjudanden genom en länk som alltid inkluderas i våra utskick.

c. När man skapar Användarkonto

  • i. När ni skapar ett gratis användarkonto på webbplatsen (”Användarkonto”) förutom de uppgifter som avses i punkt 2 ovanför, registrerar vi också följande uppgifter om dig: namn, födelsedatum, e-postadress och användarnamn.
  • ii. Om ni väljer att ’Registrera via Facebook’ kan den information ni väljer att dela med oss innehålla den grundläggande informationen som finns i din Facebook-profil (inklusive din e-postadress, statusuppdateringar och en lista över dina kontakter). Vi kommer endast att få registreringsinformation från Facebook och ingen annan information. Facebook har också informationen till er om hur de använder och behandlar din data närhelst ni ansluter er till oss genom dem.

d. Kontakta oss
När ni kontaktar vårt support-team för hjälp med information om webbplatsen kan vi också registrera all information ni ger oss.

3. HUR DIN PERSONLIGA INFORMATION ANVÄNDS

a. Din personliga information används av Webbplatsen för att:

  • i. Leverera Kommunikation för Marknadsföring – för att hålla er uppdaterad med ny information, nya meddelanden, relevanta uppdateringar och andra händelser som anses vara värdefulla för dig. Ni får endast sådan information via e-post och andra former av elektronisk kommunikation om ni har valt att ta emot sådan information innan registrering, eller genom ändring av dina inställningar i ditt Användarkonto för att tillåta mottagande av sådan information. Ni kan när som helst välja att avstå från att ta emot kommunikation genom att ändra inställningarna i ditt Användarkonto eller genom att följa den relevanta avbeställningslänken.
  • ii. När ni deltar i tävlingar, utlottningar eller andra lotterier som erbjuds av Webbplatsen använder vi din personliga information för att administrera sådana program.

b. Vi kommer också att använda din personliga information för att verifiera din kontoinformation om behovet av verifiering uppstår.

c. Anpassad- och Intressebaserad Annonsering – Webbplatsen använder sig av inriktade annonser baserat på din personliga information. Detta innebär att webbplatsen ger er annonser som är specifikt baserade på dina intressen som vi i sådana fall har samlat in genom dina interaktioner med Webbplatsen eller genom information som har samlats in av analysplattformar som vi använder eller via ’cookies’. För mer information om de dataanalyser som används för att köra dessa inriktade annonser och hur ni kan välja bort dem, se Avsnitt 6 (d) i detta sekretessavtal.

4. KATEGORIER AV DATA SOM SAMLAS OM DIG

De personuppgifter som samlas in och bearbetas om er kan grupperas i följande kategorier:

  • Identitetsdata inkluderar förnamn, efternamn, användarnamn eller liknande identifierare, civilstånd, titel, födelsedatum, kön, anställningsstatus och yrke.
  • Kontaktuppgifter inkluderar bostadsadress, e-postadress och telefonnummer.
  • Tekniska Data inkluderar internetprotokoll (IP-adress), din inloggningsinformation, webbläsartyp och version, tidszoninställning och plats, ’plug-in’-typer för webbläsare och versioner, operativsystem samt plattform och annan teknik på de enheter ni använder för att komma åt denna Webbplats.
  • Profildata inkluderar ditt användarnamn och lösenord (krypterat), inloggnings- och utloggningstider.
  • Användningsdata inkluderar information om hur ni använder Webbplatsen.
  • Marknadsförings- och Kommunikationsdata inkluderar dina preferenser när ni mottar marknadsföring från oss och våra tredje parter samt dina kommunikationspreferenser.

5. LAGENLIGA GRUNDER FÖR BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi har lagt ut nedan, i tabellformat, beskrivningar av alla sätt vi planerar att använda dina personuppgifter, och vilka av de rättsliga grunderna vi går efter för att kunna göra detta. Vi har också identifierat vad våra legitima intressen är där det är lämpligt.

Syfte/AktivitetKategori av dataLaglig grund för bearbetning inklusive berättigat intresse
För att registrera er som ny användare.(a) Identitetsdata

(b) Kontaktuppgifter

(c) Profildata

(a) Nödvändigt för våra legitima intressen (för att hålla våra register uppdaterade)
För att hantera vårt förhållande gentemot er som kommer att innehålla:

(a) Meddela er om ändringar i våra användarvillkor eller sekretessavtal.

(b) Upprätthålla ett användarkonto hos oss.

(a) Identitetsdata

(b) Kontaktuppgifter

(c) Profil

(d)Marknadsföring och Kommunikation

(a) Utförande av ett kontrakt med er.

(c) Nödvändigt för våra legitima intressen (för att hålla våra register uppdaterade)

Att skicka reklaminformation och nyhetsbrev(a) Identitetsdata

(b) Kontaktuppgifter

(c) Profil

(d) Användning

(e) Marknadsföring och Kommunikation

(a) Samtycke (om vi kontaktar er via direktmarknadsföring)
Att administrera och skydda vår verksamhet och Webbplatsen (inklusive felsökning, dataanalys, testning, systemunderhåll, support, rapportering och vara datavärdar Teknisk(a) Nödvändigt för våra legitima intressen (för att driva vår verksamhet, tillhandhållande av administration och IT-tjänster, nätverkssäkerhet och i samband med omorganisering eller omstrukturering av företag)
Att leverera relevant webbplatsinnehåll och annonser till er och mäta ellet förstå effektiviteten av den annonsering vi ger er(a) Identitetsdata

(b) Kontaktuppgifter

(c) Profil

(d) Användning

(e) Marknadsföring och Kommunikation

(f) Teknisk

Nödvändigt för våra legitima intressen(att ge relevanta intressen till er genom Webbplatsen baserat på din tidigare aktivitet och preferenser)
Att använda dataanalyser för att förbättra vår webbplats, produkter, marknadsföring, kundrelationer och upplevelser(a) Teknisk

(b) Användning

Nödvändigt för våra legitima intressen (att definiera typer av användare, för att hålla vår webbplats uppdaterad och relevant samt för att utveckla vår verksamhet)
Att ge förslag och rekommendationer till er om produkter som kan vara av intresse för dig(a) Identitetsdata

(b) Kontaktuppgifter

(c) Teknisk

(d) Användning

(e) Profil

(f) Marknadsföring och Kommunikation

(a) Nödvändigt för våra legitima intressen (att utveckla vår verksamhet) om förslag levereras via Webbplatsen(b) Samtycke (om vi kontaktar er via direktmarknadsföring)

 

6. COOKIES & ANALYSVERKTYG

Cookies

Vår webbsida använder ’cookies’. En ’cookie’ är en liten fil med bokstäver och siffror som vi använder via er dator. Med dessa ’cookies’ kan vi skilja er från andra användare på vår hemsida , vilket hjälper oss att ge er en bättre upplevelse när ni är på vår Webbplats och gör det möjligt för oss att förbättra vår Webbplats.

För mer information om ’cookies’, vänligen se vår ’Cookie Policy’.

Analysverktyg

Webbplatsen använder också Analysverktyg.

Oavsett om ni har ett användarkonto eller inte, kan vi använda Google Analytics och Matomo Analytics, liksom andra analytikleverantörer som vi kan använda vid behov, för att annonsera på Webbplatsen och/eller på tredje parts webbplatser efter att ni besökt vår Webbplats. Vi och tredje part som Google och Matomo använder första part ’cookies’ och tredjeparts ’cookies’ för att informera, optimera, och visa annonser baserat på dina tidigare besök på vår Webbplats:

i. Google Analytics
1. Google Analytics är en webbanalystjänst som erbjuds av Google och spårar samt rapporterar webbplatstrafik. Google använder denna data som samlas in för att spåra och övervaka användningen av vår Webbplats. Dessa uppgifter delas med andra Google-tjänster. Google kan använda de samlade uppgifterna för att kontextualisera och anpassa annonserna i ett eget nätverk för annonser.

2. Vi använder Google Analytics publikationsdata från tredje part som ålder, kön och intressen och detta för att kunna förstå våra kunders beteende. Vi arbetar också med företag som samlar in information om dina onlineaktiviteter för att ge annonsering som är riktade till dina intressen och preferenser. Det innebär att ni kan komma att se flera annonser på Webbplatsen eller andra webbplatser ni besöker eftersom vi avtalar med Google och andra företag för att rikta våra annonser utifrån de uppgifter som vi eller de har samlat in, inklusive data som samlat via ’cookies’. Dessa företag kan också samla information när ni klickar på annonser på Webbplatsen, vilket hjälper till att spåra och hantera våra effektivitet i marknadsföringsintressen.

3. Du kan alltid välja bort Google Analytics för denna typ av annonsering och anpassa de annonser i Google Displays nätverk genom att besöka inställningarna för Google Ads (https://adssettings.google.com/authenticated). Google rekommenderar också att ni installerar Google Analytics som webbläsartillägg för din webbläsare (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout). Webbläsartillägget från Google Analytics ger besökaren möjligheten till att förhinda att deras data samlas in och används av Google Analytics.

ii. Matomo
1. Webbplatsen använder också webbkodstjänsten Matomo. Matomo är ett analyseringsverktyg som använder ’cookies’, vilket gör att vi kan analysera din användning av webbplatsen. För att göra detta, lagras informationen från ’cookies’ om användningen av Webbplatsen på servrar som kan tillhöra oss eller Matomo.

2. Om ni inte önskar att din data sparas och används av Matomo, kan ni deaktivera denna funktion genom att skicka ett mail till oss på [email protected].

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER TILL TREDJEPART
a. Webbplatsen utväxlar inte, delar inte, överför inte, eller avslöjar någon del av dina personuppgifter, med undantag av vad som anges i detta Sekretessavtal eller som annars krävs i enlighet med gällande lagar.

b. Vi strävar efter att samarbeta med företag som tillhandahåller tjänster, lösningar, och kampanjer som vi anser vara värdefulla för våra kunder, och i sådana fall kommer vi att erbjuda er sådana tjänster, lösningar, och kampanjer av sådana företag.

c. Webbplatsen förbehåller sig även rätten att tillhandahålla statistik om din användning av Webbplatsen, försäljningar, trafik och annan information med statistik om Webbplatsen till tredje part utan att utge eller dela er identitet.

d. Webbplatsen kan ge dina personuppgifter till anslutna bolag eller dotterbolag samt närstående företag för legitima affärsändamål.

e. Vid sammanslagning, omorganisation eller försäljning av Webbplatsen kan vi överföra all inspelad personlig och icke-personlig information till alla relevanta tredjeparter. I det här fallet kommer Webbplatsen att informera användare innan personlig information bli överförd till ett annat sekretessavtal.

f. Vi kan släppa din information om vi skulle vara skyldiga till att göra det enligt lag för att vara enig med alla juridiska processer.

g. Vi ger ingen garanti för användningen av din information av tredjeparts webbplatser som är länkade till och från Webbplatsen.

8. DINA RÄTTIGHETER
Under vissa omständigheter har ni rättigheter enligt dataskyddslagar i relation till dina personuppgifter:

a. Begära tillgång till dina personuppgifter. ni har rätt att få tillgång till informationen som samlats från dig. Vi kommer att följa alla rimliga förfrågningar om tillgången till dina personuppgifter. I de fall där förfrågningen innebär en oproportionerlig mängd arbete, förbehåller vi oss rätten att, i enlighet med gällande lagar, ta ut en avgift som täcker det arbete.

b. Begära korrigering av dina personuppgifter. Detta gör att ni har möjligheten till att ändra och korrigera ofullständiga eller felaktiga uppgifter vi har samlat, men vi kan komma till att behöva verifiera de uppgifter som tillhandahålls.

c. Begära borttagning av dina personuppgifter. Ni har rätten till att be oss radera all information vi har om er som inte är relevant för de ändamål vilket vi samlar in det. Detta gör att ni kan be oss radera eller ta bort personuppgifter där det inte finns någon bra anledning till att vi fortsätter att bearbeta informationen. ni kan också begära att vi tar bort alla dina personuppgifter, i vilket fall vi kommer till att be er stänga ditt konto. Det kan också finnas juridiska anledningar som kan förbjuda oss från att radera eller ta bort all information om er vid förfrågans tidpunkt (såsom lagstiftningen för penningtvätt), men vi kommer att behandla din begäran så snart som möjligt om någon tidsperiod för lagring av dina uppgifter löper ut.

d. Invändning till behandlingen av dina personuppgifter. Ni har rätten till att göra invändningar mot vår behandling av personuppgifter där vi är beroende av ett legitimt intresse (eller tredjeparts) och om det finns något om din specifika situation som gör att ni opponerar bearbetningen där ni känner att det påverkar dina grundläggande rättigheter och friheter. ni har också rätten till att opponera var vi behandlar dina personuppgifter för direktmarknadsföring. I så fall ber vi er att avmarkera den relevanta kryssrutan för direktmarknadsföring, innan ni skapar ett användarkonto eller på inställningarna för ditt Användarkonto, som ger oss tillstånd att behandla din data för marknadsföringsändamål. I vissa fall kan vi visa att vi har tvingande berättigade skäl till behandla din information vid fall att de grundläggande rättigheter och friheter avvisas.

e. Begär begränsning till behandlingen av dina personuppgifter. Detta ger er rätten att be oss avbryta eller begränsa behandlingen av dina personuppgifter i följande scenarier: (a) om ni vill att vi skall fastställa noggrannheten av datan, (b) där vår användning av uppgifterna är olaglig men ni inte vill att vi ska radera eller ta bort dem (c) där ni behöver att vi behåller din data även om vi inte längre behöver användning för datan i fall där ni behöver utöva eller försvara juridiska påståenden eller (d) ni har invänt mot vår användning av dina uppgifter men vi måste verifiera om vi har övertygande lagliga skäl till att använda datan.

f. Begär överföring av dina personuppgifter (begäran om dataöverföring). Detta ger er rätten till att begära dina personuppgifter. Vi kommer i dessa fall att ge er dina personuppgifter i ett strukturerat, vanligt, maskinläsbart format. Observera att denna rätt endast gäller automatiserad information som ni ursprungligen gav samtycke till att vi skall kunna använda den informationen för att utföra ett avtal med er.

g. Rätten till att återkalla samtycke för direktmarknadsföring. ni har rätten till att när som helst ändra er i förhållande till oss att kunna kontakta er med direktmarknadsföring. ni kan utöva din rätt att sluta ta emot direktmarknadsföring genom att logga in på ditt konto och avmarkera fältet för godkännande relaterade till direktmarknadsföring, ni kan också kontakta kundsupporten för detta ändamål. Eventuellt återkallande av samtycke till behandling av personuppgifter för marknadsföring kommer endast att gälla för Webbplatsen.

h. Vi kommer att behålla kopior av alla meddelanden som skickas till oss (inklusive kopior av alla e-postmeddelanden) för att upprätthålla noggranna register över den information vi har fått från dig.

i. Du kan även också utöva dina rättigheter när som helst genom att kontakta oss via detta formulär.

9. SKYDD FÖR BARN
a. Webbplatsen är en onlineportal för information om spelande och som sådan är inget av dess marknadsföringsinnehåll, produkter, tjänster, eller kampanjer lämpliga för eller riktade till barn och besökare under 18 år (eller motsvarande lägsta ålder i relevant jurisdiktion).

b. Webbplatsen begär inte medvetet eller samlar in information från barn eller besökare under 18 år. Om Webbplatsen upptäcker att av misstag samlat in personuppgifter från barn eller besökare under 18 år, kommer Webbplatsen att radera och ta bort personuppgifterna från sin data så snart som möjligt.

c. Webbplatsen ansvarar inte för åtgärder som vidtas av barn eller besökare under 18 år (eller motsvarande lägsta ålder i relevant jurisdiktion) som baserats på Webbplatsens innehåll eller någon av dess underdomäner och sidor samt våra utgående marknadsföringskampanjer (inklusive men inte begränsat till våra nyhetsbrev).

10. ALLMÄNA REGISTRERINGSVILLKOR FÖR ANVÄNDARKONTON
a. Du kan registrera ett gratis konto på Webbplatsen. Observera att det inte är obligatoriskt att göra det för att kunna använda Webbplatsen eller för att delta i de erbjudanden som finns tillgängliga, om inget annat anges.

b. Kontoregistrering är inte tillgängligt för barn och/eller besökare under 18 års ålder (eller motsvarande lägsta ålder i relevant jurisdiktion). I enlighet med detta Sekretessavtal tar Webbplatsen inte medvetet in, lagrar eller avslöjar personuppgifter relaterade till barn och/eller besökare under 18 års ålder (eller motsvarande lägsta ålder i relevant jurisdiktion.

c. När ni har registrerat ett konto kan ni när som helst begära att kontot avaktiveras eller raderas samt tas bort. Observera att vi behåller den registrerade informationen i våran säkra databas för statistiska- och analysändamål, vilket förklaras bättre i Paragraf 11 under (Datalagring).

11. DATALAGRING
a. Du kan när som helst be oss att radera dina personuppgifter genom att stänga ditt Användarkonto. I sådana fall kommer vi omedelbart att radera all information utöver det som vi eventuellt måste behålla enligt lag.

b. Under vissa omständigheter kan vi göra dina personuppgifter anonyma (så att det inte längre kan associeras med dig) för forskning eller statistiska ändamål, i så fall kan vi använda denna information på obestämd tid utan att meddela er vidare.

12. SEKRETESS FÖR ANVÄNDARKONTON
a. Din personliga information kommer endast att delas för personalen på Webbplatsen som behöver tillgång till viss information för att utföra funktionerna i samband med deras position i företaget.

b. Din personliga information är lösenordsskyddad i en säger datamiljö med kryptering.

c. Vi följer alla regleringar för skydd av personuppgifter.

13. ALLMÄN DATASÄKERHET
Webbplatsen har genomfört nödvändiga och digitala åtgärder i infrastrukturen vid de fysiska IT- och dataanläggningarna för att skydda mot dataförlust, missbruk och ändring av din information.

14. INNEHÅLLSVILLKOR
a. På grund av verkligheten av att upprätthålla Webbplatsen och annat digitalt innehåll kan vi inte garantera att allt innehåll alltid kommer att vara korrekt.

b. Av detta och andra skäl förbehåller sig Webbplatsen rätten till att ändra och korrigera informationen som finns tillgänglig på Webbplatsen utan att meddela i förväg.

c. Det är värt notering att vissa tjänster och kampanjer är föremål för reglerings- och jurisdiktionsbegränsningar och kommer därför inte att vara tillgängliga på alla marknader.

Ansvaret ligger hos er att säkerställa att all information ni svarar och handlar på är gällande vid det tillfälle innan ni begår den nödvändiga åtgärden.

15. ÄNDRINGAR TILL DETTA SEKRETESSAVTAL
Eventuella ändringar som vi gör i vårt Sekretessavtal i framtiden kommer att läggas ut på denna sida och kommer vid behöv att meddelas till er via e-post. Vänligen kolla tillbaka ofta på denna sida för att hålla er uppdaterad om ändringar i detta Sekretessavtal. Om ni inte håller med ändringar i detta Sekretessavtal rekommenderar vi att ni kontaktar kundsupport eller på annat sätt, också kan ni välja att stänga ditt konto.

16. ÖVRIGA WEBBPLATSER
Så fort ni lämnar Webbplatsen eller omdirigeras på annat sätt till en annan webbplats (”Tredjepartssida”) genom att till exempel klicka på en annons eller ’banner’ av tredjeparts varumärken som annonseras på Webbplatsen, kommer villkoren, privata avtalen och dataprocesser (som vi inte har kontroll över) på tredjepartens webbplats att gälla, och villkoren samt avtal för denna Webbplats ska inte längre gälla er eller all användning ni gör på en sådan tredjeparts webbplats.